Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Dulceata de ardei iuti

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 45m 

Un deliciu pentru toate fripturile, pestele pe gratar sau prajit, pentru oricare preparat cu care se poate consuma

detalii rețetă—

Gem de mure

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
gatire reteta 50m 

Este gemul, dulceata, cum vreti voi sa-i ziceti cel mai mancat si folosit la mine in familie. Il folosesc cel mai

detalii rețetă—

Pasta de porumbe

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 1h 

In fiecare toamna, dupa prima bruma, merg sa culeg poroambe, asa cum le zicem noi in zona Dobrogei. Mai sunt

detalii rețetă—

Gem de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h:10m 

Curatam si spalam prunele apoi le lasam peste noapte la temperatura camerei cu fructoza. Se fierb prunele 4 ore.

detalii rețetă—

Gem de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Caisele se spala bine si li se scot samburii. Se pun intr-o oala si se presara zaharul peste ele, lasandu-le 2-3

detalii rețetă—

Dulceata de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Se spala, se inlatura samburele si se taie in felii subtiri. Se

detalii rețetă—

Dulceata de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:20m 

Dulceata de visine este absolut delicioasa, va asigur ca merita s-o incercati. Dulceata de casa de visine nu are

detalii rețetă—

Peltea de banane (Banana curd)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste untul intr-o craticioara cu bordurile inalte. Se paseaza bananele in asa fel incat sa nu ramane

detalii rețetă—

Peltea de lamai (Lemon curd)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Peste ouale batute se adauga zaharul, coaja si zeama de la cele 4 lamai, untul si maizena. Se pune

detalii rețetă—

Marmelada de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata de coaja si seminte perele dupa care se taie bucati. Perele se pun la fiert in cateva linguri de apa, se

detalii rețetă—

Peltea de zmeura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se stoarce bine de tot zmeura iar zeama obtinuta se pune peste zahar. Se lasa la fiert, pe foc mare pana cand se

detalii rețetă—

Gem de dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se taie pulpa de dovleac in cubulete, se acopera cu zaharul si se lasa 2 ore. Se toarna apa clocotita peste caisele

detalii rețetă—

Gem de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se presara prunele cu zahar si se lasa in cratita pentru dulceata 12 ore. Se pune cratita pe foc pana se topeste

detalii rețetă—

Dulceata de zmeura fara conservant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala si se curata zmeura, se aseaza in vasul de dulceata si se acopera cu zeama de lamaie. Se pune peste fructe

detalii rețetă—