Numai buna sa folosim la prajituri pe timp de iarna
Intr-o cratita adaugam siropul de capsuni, zaharul si lamia taiate felii. Punem pe foc pana se dizolva zaharul. Intre timp spalam si curatam rubarba, o taiem bucati de cca 2-3 cm. Asezam in borcane (sa fie pline, vor scadea la fiert) adaugam siropul de capsuni caldut, inchidem borcanele. Asezam borcanele intr-o cratita si adaugam apa cat sa acopere, punem la foc sa fiarba cca 25 min la foc moderat. Le scoatem din apa fierbinte si le invelim intr-o patura pana a 2 zi, dupa care le vom depozita in camara.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii