Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Compot de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Compotul de capsuni nu este deloc greu de preparat, fructele raman tari iar de aroma minunata a capsunilor nu mai

detalii rețetă—

Compot de cirese fara conservanti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Compotul de cirese fara conservanti se pastreaza la fel de bine in camara, in plus se face mai usor decat ti-ai

detalii rețetă—

Compot de cirese albe

complexitate reteta Redusa 

Compotul de cirese s-a numarat mereu printre preferatele mele, iar acesta cu cirese albe este minunat. Compoturile

detalii rețetă—

Compot de caise

complexitate reteta Redusa 

Spalam caisele sub jet de apa rece. Borcanele spalate se aseaza in tava de la aragaz si se pun in cuptor sa se

detalii rețetă—

Compot visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se amesteca cele 4 kg de visine + 1,5 kg zahar si 12 aspirine de 500 mg, facute praf. Din aceasta cantitate

detalii rețetă—

Compot de struguri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se spala boabele de struguri. Se toarna deasupra apa in care am fiert cuisoarele. Se acopera si se fierbe la foc

detalii rețetă—

Compot de gutui aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata gutuile de coaja si samburi si se taie felii de grosimea unui deget. Se pun in apa rece. In acest timp se

detalii rețetă—

Compot de struguri cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Strugurii se spala si se desciorchineaza. Se pune la fiert apa cu zaharul si vanilia. Cand incepe sa clocoteasca,

detalii rețetă—

Compot de rabarbar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru compotul de rabarbar aveti nevoie de zahar, lamaie si apa. Se serveste rece si este delicios.

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala prunele si se curata de samburi. Separat se pune apa impreuna cu zaharul la fiert. Se adauga scortisoara,

detalii rețetă—

Compot de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala caisele, apoi se asaza in borcane intregi sau jumatati. Se dizolva separat zaharul in apa calda, apoi se

detalii rețetă—

Compot de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Apa impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se pune pe foc mic. Se scot samburii din caise si se adauga la fiert in

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Apa sau vinul se pune la fiert cu apa, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Se adauga prunele dupa ce

detalii rețetă—

Compot de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas cu apa, se adauga zaharul, zaharul vanilar, un praf de sare si se lasa la fiert pana cand compozitia se

detalii rețetă—