Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Apa se da in clocot impreuna cu zaharul. Se introduc cojile de mere si se scot dupa ce si-au schimbat culoarea. Se

detalii rețetă—

Visine conservate pentru prajituri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala visinele, se scot coditele si samburii si se pun intr-un borcan care sa le cuprinda. Se asaza in borcan un

detalii rețetă—

Pepene galben la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se opareste pulpa de pepene cu siropul facut din apa si zahar. Se dau cateva clocote, se scot bucatile de pepene si

detalii rețetă—

Pere confiate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata perele, se taie in doua, se scoate casuta cu samburi si se pun la fiert in vin, apa si zahar. Cand s-au

detalii rețetă—

Portocale glasate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata portocalele de coaja galbena si de pielita alba, fara sa se zdrobeasca. Feliile se desfac una cate una si

detalii rețetă—

Prune la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb prunele intr-un sirop facut din apa si zahar, de trei ori, pana scade siropul la jumatate. Se adauga

detalii rețetă—

Fructe conservate in rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se spala ciresele si visinele si li se scot samburii. Se aleg fragii si zmeura. Se pun intr-un borcan mare de

detalii rețetă—

Compot de gutui intregi conservat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata gutuile, se scot cu un cutit ascutit casutele cu samburi se pun la fiert cu apa. Se fierb gutuile pana se

detalii rețetă—

Compot de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun intr-un borcan, alternativ, un rand de fructe, un rand de zahar, pana se termina ingredientele. Se stropesc

detalii rețetă—

Compot de visine conservat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe un sirop din apa cu zahar si se raceste. Se curata visinele si se asaza in borcane. Se toarna siropul

detalii rețetă—

Compot mozaic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pun intr-un borcan de 3 l randuri de fructe variate. Se stropeste fiecare rand de fructe cu putin alcool si se

detalii rețetă—

Compot de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas se prepara siropul, fierband zaharul cu apa. Se lasa sa se dizolve complet zaharul. Dupa ce lichidul a

detalii rețetă—

Caise conservate pentru prajituri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala caisele, se scot samburii si se pune in borcan un strat de caise bine indesate. Se pudreaza cu zahar. Se

detalii rețetă—

Caise glasate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg caise tari si se scot samburii. Se pun caisele intr-o cratita cu apa si se tin pe foc foarte mic, sa fiarba

detalii rețetă—