Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Compot asortat de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune la fiert apa cu zaharul. Cind zaharul s-a topit complet se adauga zeama de lamiie. Imediat ce incepe sa se

detalii rețetă—

Compot dietetic de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se taie fructele in bucati si se calesc intr-un vas timp de 10-15 minute, dupa care se adauga indulcitorul peste

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Prunele proaspete, carnoase, ne prea tare coapte, se pun intr-o sita si se scufunda intr-un vas cu apa clocotita.

detalii rețetă—

Compot de pere si coarne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Perele taiate felii si coarnele cu simburi se asaza din ajun intr-un vas smaltuit, cu zaharul si se lasa pina a

detalii rețetă—

Compot de prune cu aroma de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pun la fiert zaharul si apa. In acest timp se curata fiecare pruna de pielita si se moaie in zeama de lamiie.

detalii rețetă—

Compot de pere aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata perele de coaja si se taie in patru, apoi se curata saminta. Fiecare bucatica se moaie in zeama de

detalii rețetă—

Compot de pepene galben

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se pune la fiert apa cu zaharul, lasind sa dea citeva clocote. Feliile de pepene curatate de coaja galbena se taie

detalii rețetă—

Compot de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune la fiert apa cu zaharul. In acest timp, se curata caisele de pielita si se lasa sa stea in apa rece. Cind

detalii rețetă—

Compot de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Gutuile se curata de coaja si  se scot samburii. Dupa aceea se taie felii si se pun in apa rece. Zaharul se

detalii rețetă—

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune apa cu zaharul si coaja de lamiie la fiert. Merele se curata de coaja si simburi, se taie sferturi si se

detalii rețetă—

Compot de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune apa cu zaharul si vanilia sa fiarba. Cind da in clocot, se adauga perele curatate si taiate sferturi. Se

detalii rețetă—