Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Compot de cirese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Compotul de cirese este foarte usor de preparat si te vei putea bucura astfel si in anotimpul rece de aroma

detalii rețetă—

Compot de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Compotul de pere este dulce si aromat, surprinde perfect aroma si textura perelor, pentru a ne bucura si iarna de

detalii rețetă—

Compot de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Piersicile se spala, se curata de coaja, se scot samburii si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un

detalii rețetă—

Compot de gutui aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata gutuile de coaja si samburi si se taie felii de grosimea unui deget. Se pun in apa rece. In acest timp se

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala prunele si se curata de samburi. Separat se pune apa impreuna cu zaharul la fiert. Se adauga scortisoara,

detalii rețetă—

Pere confiate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata perele, se taie in doua, se scoate casuta cu samburi si se pun la fiert in vin, apa si zahar. Cand s-au

detalii rețetă—

Portocale glasate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata portocalele de coaja galbena si de pielita alba, fara sa se zdrobeasca. Feliile se desfac una cate una si

detalii rețetă—

Compot de gutui intregi conservat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata gutuile, se scot cu un cutit ascutit casutele cu samburi se pun la fiert cu apa. Se fierb gutuile pana se

detalii rețetă—

Compot de visine conservat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe un sirop din apa cu zahar si se raceste. Se curata visinele si se asaza in borcane. Se toarna siropul

detalii rețetă—

Cirese sau visine la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se curata fructele, se pun in borcan, se presara zahar peste fructe si se pune apa. Se leaga borcanele si se fierb,

detalii rețetă—

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala merele, se curata si se taie bucati sau felii. Se fierb intr-o oala cojile de mere cu apa si se strecoara

detalii rețetă—

Compot de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata perele de coaja, se taie felii si li se da drumul in apa rece ca sa nu se innegreasca. Se face intr-o

detalii rețetă—

Compot de portocale si mandarine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala portocalele si mandarinele. Se rade coaja de la o portocala. Se curata apoi toate fructele de coaja.

detalii rețetă—

Compot de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se curata gutuile de coaja si de samburi, se taie cuburi si se pun sa fiarba intr-o oala, in 2 l de apa, cateva

detalii rețetă—