Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Compot de rabarbar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru compotul de rabarbar aveti nevoie de zahar, lamaie si apa. Se serveste rece si este delicios.

detalii rețetă—

Compot de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas cu apa, se adauga zaharul, zaharul vanilar, un praf de sare si se lasa la fiert pana cand compozitia se

detalii rețetă—

Compot de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala fructele, se taie in doua, se scot samburii si se fierb 5 minute in 600 ml apa cu zeama de lamaie. Se scot

detalii rețetă—

Compot de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala fructele, se taie in doua, se scot samburii si se fierb 5 minute in 600 ml apa cu zeama de lamaie. Se scot

detalii rețetă—

Compot asortat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face intr-o cratita un sirop din zahar, apa, zeama de lamaie si mirodenii. Se fierbe siropul pana se leaga putin

detalii rețetă—

Compot cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata merele si perele de coaja si seminte, se taie felii, se pun intr-un castron si se stropesc cu zeama de

detalii rețetă—

Compot de dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Din apa si zahar se fierbe un sirop. Dovleacul curatat se taie in patratele, se stropesc cu zeama de lamaie si se

detalii rețetă—