Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Compot de struguri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se spala boabele de struguri. Se toarna deasupra apa in care am fiert cuisoarele. Se acopera si se fierbe la foc

detalii rețetă—

Compot de struguri cu vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Strugurii se spala si se desciorchineaza. Se pune la fiert apa cu zaharul si vanilia. Cand incepe sa clocoteasca,

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala prunele si se curata de samburi. Separat se pune apa impreuna cu zaharul la fiert. Se adauga scortisoara,

detalii rețetă—

Compot de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Apa impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se pune pe foc mic. Se scot samburii din caise si se adauga la fiert in

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Apa sau vinul se pune la fiert cu apa, zaharul, zaharul vanilat si praful de sare. Se adauga prunele dupa ce

detalii rețetă—

Compot de capsune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas cu apa, se adauga zaharul, zaharul vanilar, un praf de sare si se lasa la fiert pana cand compozitia se

detalii rețetă—

Pere confiate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata perele, se taie in doua, se scoate casuta cu samburi si se pun la fiert in vin, apa si zahar. Cand s-au

detalii rețetă—

Compot de gutui intregi conservat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata gutuile, se scot cu un cutit ascutit casutele cu samburi se pun la fiert cu apa. Se fierb gutuile pana se

detalii rețetă—

Compot dietetic de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala piersicile, se taie in doua sau in patru si se scot samburii. Se pune la fiert, intr-o oala, apa cu

detalii rețetă—

Chiselita de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se aleg prune bine coapte, se spala si se pun la fiert intr-o cratita fara apa. Cand incep sa se moaie, se pune

detalii rețetă—

Compot asortat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun fructele la fiert. Cand sunt gata, se scot intr-o strecuratoare si se paseaza bine de tot. Se adauga piureul

detalii rețetă—

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata merele de coaja, se scot simburii si se taie in patru. Se lasa sa stea in apa rece. Se pune la fiert apa

detalii rețetă—

Compot asortat de fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pune la fiert apa cu zaharul. Cind zaharul s-a topit complet se adauga zeama de lamiie. Imediat ce incepe sa se

detalii rețetă—

Compot de prune cu aroma de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se pun la fiert zaharul si apa. In acest timp se curata fiecare pruna de pielita si se moaie in zeama de lamiie.

detalii rețetă—