Dulceata

Reteta Coulis de rubarba

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 5m 
gatire reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 08-01-2016
Adaugă în cartea de bucate

• taiati rubarba rondele
• tocati menta
• adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si

ingrediente

3 portii

   rubarba - 34 buc
   inghetata de vanilie - 6 scoops
   ienibahar - 89 bobite
   ienupar - 45 bobite
   menta - 45 frunze
   cimbru - 1 varf de cutit
   Garrone rosu - 100 ml
   zahar brun - 3 linguri

mod de preparare


• taiati rubarba rondele
• tocati menta
• adaugati ienibaharul, rubarba, ienuparul, menta, cimbru, Garrone si zahar in punga de vidat si vidati-o 70% pe functia de extra umiditate, folosind aparatul de vidare FoodSaver
• incalziti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme la 80 ⁰C si lasati punga pentru 45-60 de minute
• lasati-o sa se raceasca si mixati apoi continutul intr-un blender, pana obtineti o pasta
• rasturnati continutul intr-o craticioara si lasati la redus pe foc, pentru 10 minute
• serviti cu inghetata de vanilie.

Pofta buna! 
Incearca si Dulceata de gutui
Daca ti-a placut reteta noastra "Coulis de rubarba" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.