Se curata gutuile de coaja, apoi se rad pe razatoarea mare. Se pune siropul la fiert, apoi se adauga o lingura de zeama de lamaie. Dupa ce siropul se
Se curata gutuile de coaja, apoi se rad pe razatoarea mare. Se pune siropul la fiert, apoi se adauga o lingura de zeama de lamaie. Dupa ce siropul se leaga, se trage de pe foc si se adauga gutuile. Se pune din nou la fiert, apoi se adauga restul de zeama de lamaie, iar la final vanilia.
Dupa ce se raceste se pune in borcane.
Alte retete:
Dulceata de trandafir Dulceata de capsuni Dulceata de pere
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAm vazut aceste cornuri la foarte multi bucatarasi, am salivat la ele pana le-am pregatit si eu. Sunt extrem, dar extrem de...
Cornuri BratislavaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii