Dupa ce piersicile se spala, se curata de samburi, se introduc in oala emailata cu volum cunoscut, se fierb 15 minute.
Amestecam cu o lingura de lem
mod de preparare
Dupa ce piersicile se spala, se curata de samburi, se introduc in oala emailata cu volum cunoscut, se fierb 15 minute.
Amestecam cu o lingura de lemn folosita doar in acest scop sau cu o lingura de plastic termorezistenta.
Se indulcesc cu 300 g miere la litru de nectar.
Gemul de piersici de buna calitate se prepara numai la sfarsitul verii, toamna, din soiuri de piersici cu coacere timpurie si samburi care se desprind de miez.
Aroma piersicilor devine mai intensa prin adaugarea unei linguri de zeama de lamaie o data cu mierea.
Pofta buna!
Alte retete de dulceata recomandate
Incearca si Gem de zmeura fara seminte
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de piersici" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Dulceata
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe