Kiwi la borcan sau kiwi in sirop este un mod tare ingenios de a valorifica acest minunat fruct. Kiwi in sirop poate fi apoi folosit la prajituri ori poate fi consumat ca atare.Se curata fructele de coaka si se taie felii.
Feliile de kiwi se pun apoi intr-o oala si se acopera cu zahar, sucul de lamaie si felia de lamaiesi se lasa macar o ora ca sa se formeze siropul.
Dupa acest timp s epune oala pe foc si se amesteca pana ce siropul scade la jumatate. Cand e gata se pune in borcane curate si se tine la frigider.
Kiwi la borcan se poate manca asa cum este ori se poate folosi ca si ornament la prajituri.
Pentru aceasta reteta o oala de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte utila.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe