Pentru marmelada de prune se curata prunele de coaja si se scot samburii. Se pun in tingirea de dulceata impreuna cu zaharul. Se tin la inceput pe foc mic.
Pentru marmelada de prune se curata prunele de coaja si se scot samburii. Se pun in tingirea de dulceata impreuna cu zaharul. Se tin la inceput pe foc mic, pana incep sa lase zeama si se topeste zaharul. Se adauga putina vanilie, se da la foc bun si se lasa sa se lege, amestecand mereu, la fel ca la marmelada de capsuni.
Ce spui de o reteta savuroasa de lasagna cu legume coapte? E mult mai usoara decat lasagna clasica si sigur o sa iti placa....
Lasagna vegetarianaSupa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!
Supa crema de legumeAceasta reteta de placinta cu mere este asa cum ii spune si numele, frageda :). Este o prajitura de casa cu mere absolut...
Placinta frageda cu mereUn desert bun, ieftin si usor de preparat pentru zilele de post si nu numai.
Chec de postNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO prajitura pufoasa, de sezon care poate fi pregatita cu orice fructe preferati. Pofta buna si spor la gatit!
Prajitura cu ciresePentru ca suntem in postul Craciunului si sunt forte multe zile cu dezlegare la peste, va prezint o reteta delicioasa...
Macrou cu sos de rosii la cuptorPentru seara asta am pregatit rapid cateva sandwich-uri mai speciale: coissante cu cascaval, rosii, sos pesto si muguri de...
Croissante fresh cu cascaval si pestoReteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructe
Comentarii