Aperitivul cu gogosari, vinete si masline este un fel de mancare pe care il puteti tine timp mult la borcan. Este delicios in zilele de post.
Se curata vinetele in fasii, se taie rondele cam de 1 cm grosime, se sareaza si se lasa cateva minute. Intre timp gogosarii splati se taie fasii, nu foarte mici , se pun fasiile la oparit in apa cu otet, dupa gust. Sucul de rosii se pune la fiert, sa adauga zahar, sare, foi de dafin dupa gust. Rondelele de vinete se prajesc putin in ulei, pana devin aurii si se lasa la scurs. In borcane se pune un rand de vinete, unul de gogosari si printre ele se pun catei de usturoi taiati marunt, masline, apoi se toarna suc de rosii. Intotdeauna ultimul strat in borcan sa fie o bucata de vanata. Se sterilizeaza borcanele prin fierbere la bain marie cam 20 -30 minute
Aperitiv cu gogosari, vinete si masline este bun si la micul dejun.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe