Conserve de iarna

Reteta Castraveţi bulgăreşti reţetă cu Picant Fix

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
MariaAntonie postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Supa rece de iaurt cu castraveti (reteta video)"
 
Castraveţi bulgăreşti reţetă. Castravetii murati cu Pikant Fix se pastreaza mai bine si pe termen mai lung.

ingrediente

   Castraveţi bulgăreşti reţetă
   5 kg de castraveti mici
   2 capatani de usturoi
   o legatura de marar
   2 legaturi de patrunjel
   4 radacini de hrean
   un pachet Picant fix dulce acrisor
   1
   75 l apa
   3 l otet de 9 grade
   150 g zahar

mod de preparare

Castravetii mici si sanatosi se spala si se pun in borcane, in picioare. Se adauga in borcane catei de usturoi curatati, patrunjel netocat si marar. Radacinile de hrean se razuie de coaja si se taie bastonase de 4-5 cm, care se repartizeaza in borcane. Continutul plicului de Picant Fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul conform instructiunilor de pe ambalaj. Compozitia astfel obtinuta se toarna fierbinte peste castraveti. Se inchid borcanele ermetic si, dupa ce s-au racit, se pun in camara.


Castravetii astfel murati se pot servi, dupa acrire, alaturi de frituri la gratar sau cuptor, dar si tocanite sau alte mancaruri cu carne.

Incearca si Ketchup
Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveţi bulgăreşti reţetă cu Picant Fix" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.