Conserve de iarna

Reteta Ghiveci de fasole

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ighisan_33447 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea se spala se rup varfurile si apoi se rupe in bucati, rosiile se decojesc si se taie in cuburi mai mari, ardeii se taie cubulete sau fisii, ver

ingrediente

Pentru 5 borcane de cite 800 ml fiecare:
   3 kg fasole verde de preferinta lata
   1 kg rosii
   4-5 ardei gras
   5 catei de usturoi
   frunze de patrunjel si telina
   1/2 litru ulei
   sare
   5 aspirine

mod de preparare

Fasolea se spala se rup varfurile si apoi se rupe in bucati, rosiile se decojesc si se taie in cuburi mai mari, ardeii se taie cubulete sau fisii, verdeata se taie marunt;

Se amesteca toate ingredientele, fara aspirina si se fierb la foc domol pina se inmoaie bine; se ia de pe foc, se presara aspirina maruntita, se amesteca si se pune fierbinte in borcane; se tin borcanele acoperite la cald pina a 2-a zi.

Se serveste astfel:

ghiveciul se scurge de uleiul din borcan;

se caleste o ceapa taiata cubulete in putin ulei pina devine aurie, se adauga ghiveciul, apa, sare, piper si o mina de orez si se fierbe pina se inmoaie orezul;

se serveste simplu sau cu cartofi prajiti(friptura, chiftele, cirnati)
Incearca si Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras si fasole verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de fasole" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite