Conserve de iarna

Ghiveci de vinete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 7h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adau

ingrediente

   3 kg. vinete
   1/2 kg. ceapa
   1 kg. ardei grasi
   1 1/2 kg. gogosari
   700 ml ulei
   o capatina de usturoi
   3 kg. rosii
   sare

mod de preparare

Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adauga usturoiul tocat, ardeii, gogosarii si vinetele. Se omogenizeaza si se da la cuptor cu foc mic pina cind ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte in borcane mici, se leaga cu celofan sau se pun capace presate si se sterilizeaza pe baia de aburi, 30 de minute.
Incearca si Rosii cherry la borcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de vinete" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite