Conserve de iarna

Gogosari umpluti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se

ingrediente

   1 1/2kg. varza
   200 gr. morcovi si telina
   150 gr. ceapa
   100 gr. ardei gras
   150 ml ulei
   o foaie de dafin
   frunze de telina
   cimbru
   marar
   1/2 lingurita de piper macinat
   sare
   otet
   25 de gogosari

mod de preparare

Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Se amesteca totul, se pun condimentele si se lasa compozitia pe foc 5 minute. Se umplu gogosarii, se acopera cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si se pun in borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 gr.) se fierbe in citeva clocote. Cind s-a racit, se toarna peste gogosari si se leaga borcanul cu celofan.
Incearca si Ardei iuti cu gogonele
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite