Conserve de iarna

Reteta Gustare de gogosari

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Gustarea cu gogosari pentru iarna este ideala si pentru pachetul de la serviciu, cat si pentru mesele din familie.

ingrediente

   6 kg de gogosari
   500 ml ulei
   1 borcan de mustar clasic (400 gr)
   1 lingura piper macinat
   1 lingura zahar
   2 linguri de sare
   200 ml otet

mod de preparare

Se spala si se curata gogosarii si se taie fasii subtiri. Intr-o cratita de 2 l se incinge uleiul, apoi se pun gogosarii in transe. Se calesc cateva minute sis e scot intr-o cratita mai mare. Dupa ce se calesc toti gogosarii, se adauga in ulei celelalte ingrediente si se lasa pe foc cateva minute, amestecand continuu. Se toarna sosul peste gogosarii caliti si se mai fierb 20 de minute in sos. Gogosarii se pun fierbinti in borcane si se leaga ermetic.


Gustarea de gogosari poate fi servita ca atare imediat dupa ce se raceste.

Incearca si Zacusca din morcovi si mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare de gogosari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.