Rosiile cherry in bulion fara conservant sunt ideale pentru supe si ciorbe, dar mai ales la sosurile pentru paste si pizza.
Rosiile cherry in bulion fara conservant sunt ideale pentru supe si ciorbe, dar mai ales la sosurile pentru paste si pizza.
Se spala si se dau prin masina de stors rosiile tomate. Se pune la fiert pana obtinem aproximativ 2 l de suc pe care il condimentam dupa gust.
Se spala rosiile cherry si se inteapa putin cu o scobitoare, ca sa nu plesneasca la fiert, ci sa-si pastreze forma si se aseaza in borcane. Peste ele se toarna sucul de rosii, se inchid ermetic borcanele. Se fierb in bain-marie aproximativ 30 minute din momentul fierberii.
Se lasa sa se raceasca in apa.
Rosiile cherry in bulion fara conservant se folosesc iarna la diferite mancaruri.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeTort aniversar: La multi ani,Madalina ! Ciocolata, ness, jeleu de coacaze rosii Pentru Reteta de tort cu crema de unt...
Reteta de tort cu crema de unt cu ciocolata si jeleu de coacaze rosiiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii