Tocanita cu fasole boabe este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita aveti nevoie de 3 kg ardei kapia, 2 kg fasole alba boabe, 1 l bulion, 1 kg morcovi, 1 l ulei, 1 kg ceapa, foi de dafin, sare si piper.
Tocanita cu fasole boabe este delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita se lasa fasolea la inmuiat cel putin 12 ore apoi se pune la fiert, se schimba apa de 2-3 or, in ultima apa se pun si morcovii taiati feliute.Se fierbe cu apa cat sa o acopere, acoperit cu un capac, la foc mic.
Se spala ardeii si ceapa si se taie felii Se pune uleiul la incins si se adauga ceapa pana devine sticolasa si ardeii, se lasa 20 de minute sa se caleasca apoi se adauga sucul de rosii, fasolea, morcovii fierti si foile de dafin.Se mai lasa sa fiarba 10 minute, se condimenteaza si se toarna in borcane spalate si uscate.Se fierbe in duns 30 de minute dupa ce s-au racit.
Tocanita cu fasole boabe se serveste pe paine prajita.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii