Vinete la borcan este o reteta pentru iarna foarte buna. Mai ales daca nu va place sa patrati legumele la congelator.
Se aleg vinete coapte, sanatoase.Se coc, apoi se lasa sa se scurga. Dupa ce s-au scurs se pun in borcane sterilizate in prealabil.
Se lasa distanta cam de 1 cm deasupra fiecarui borcan. Punem deasupra o aspirina si se completeaza cu un pic de ulei.
Se pun apoi borcanel la fiert circa 40-45 de minute, din momentul in care incepe apa sa fiarba.Se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza in camara. Se pot pregati cum doreste fiecare.
Vinetele la borcan se servesc simple, cu maioneza, cu rosii.
Pentru prepararea acestor bunatati ar fi ideala:Oala 7-ply cu capac, marca Demeyere de la Kitchen Shop.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii