Vinete murate cu usturoi si ceapa este o reteta de conserva pe care o puteti face foarte rapid.
Vinete murate cu usturoi si ceapa este o reteta de conserva pe care o puteti face foarte rapid.Vinetele se taie felii late de un cm, care se presara cu sare si se lasa sa stea asa timp de o ora, apoi se inlatura zeama care s-a lasat. Se pun feliile in 6-7 borcane, alternand cu usturoi, ceapa taiata pestisori si patrunjel netocat. Continutul plicului Pikant fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul conform instructiunilor de pe ambalaj. Compozitia astfel obtinuta se toarna fierbinte peste vinetele din borcane. Se inchid borcanele ermetic si dupa ce s-au racit se pun in camara, la loc racoros
Vinete murate cu usturoi si ceapa se servesc la felurile principale cu carne.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAm primit o tava frumoasa de la Merisor si astfel am pregatit o tarta gustoasa si de sezon!
Tarta cu branza, spanac si leurdaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii