Conserve de iarna

Reteta Zacusca frantuzeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h:20m 
bunta roxana-crenguta 127 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor.
Se fierbe o ora si jumatate (pina scade). Se pune

ingrediente

   1 kg. rosii
   200 gr.ceapa
   2 mere mari
   1 ardei gras (sau kapia)
   1 pahar otet (de 3 grade)
   zeama de la 2 lamii
   1 lingurita sare
   100 gr. zahar
   1 lingurita boabe enibahar
   1 foaie dafin maruntita

mod de preparare

Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor.
Se fierbe o ora si jumatate (pina scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.
Incearca si Dulceata de ardei iute
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca frantuzeasca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.