Conserve de iarna

Reteta Zarzavat din pastai pentru ciorba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Zarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.

ingrediente

   7 kg pastai
   2 kg gogosari
   2 kg rosii
   1
   5 kg ceapa
   2 legaturi de telina
   2 legaturi de patrunjel
   1 kg morcov ras
   sare
   zece aspirine
   100 g zahar si
   1 l de ulei.

mod de preparare

Pentru zarzavatul din pastai pentru ciorba, punem uleiul in oala, iar peste el asezam zarzavatul in straturi – pastai tocate, morcov ras, rosii tocate sau rase, ceapa tocata fin, gogosarii taiati cuburi, telina si patrunjelul, tocate marunt. Peste fiecare strat presaram putina sare. Punem capac la oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de o ora. Apoi adaugam un pachetel de delicat, zaharul si aspirinele pisate. Amestecam si punem in borcane pe care le legam cu celofan si le fierbem la Bain-Marie timp de 30 de minute. Dupa ce s-au racit, le dam la camara.





Zarzavatul din pastai pentru ciorba poate fi folosit la mai multe mancaruri.

Incearca si Ardei pentru umplut
Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat din pastai pentru ciorba" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Conserve de iarna

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.