Zarzavatul pentru ciorbe si alte mancaruri este delicios. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 3 kg ardei sau gogosari, 5 kg rosii, 1 telina.
Zarzavatul pentru ciorbe si alte mancaruri este delicios. Pentru a prepara aceasta conserva se storc rosiile si sucul rezultat se pune la fiert impreuna cu toate legumele curatate si taiate bucati mari. Se lasa sa fiarba 30 de minute apoi se dau prin masina de tocat(dupa ce s-au racit). In alt vas se pune uleiul la incins si se adauga legumele tocate, se lasa sa fiarba 30 de minute, se adauga sare, patrunjelul si frunzele de telina tocate si otetul si se toarna zarzavatul in borcane spalate si incalzite.Se capseaza si se lasa in paturi ca sa stea calde pana in ziua urmatoare apoi se depoziteaza la rece.
Zarzavatul pentru ciorbe se foloseste pentru ciorbe, tocanite, etc.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Siropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeRobertel, Zmeul cel mic a intrat pe un modul de dietă iar cu această ocazie, testează și ajutoarele din CasaZmeilor!...
Supa crema din rosii, ardei kapia copt si quinoaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii