Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ghiveci de vinete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 7h 

Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10

detalii rețetă—

Zacusca frantuzeasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 4h:20m 

Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor. Se fierbe

detalii rețetă—

Zacusca din vinete si gogosari

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 7h 

Se coc vinetele, se lasa sa se scurga, se spala si se toaca obisnuit, ca pentru salata. Se coc gogosarii, se curata

detalii rețetă—

Zacusca din morcovi si mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h:20m 

Se spala si se da pe razatoare telina si morcovii, apoi se pune totul la calit cu 250 ml de ulei. Se toaca ceapa si

detalii rețetă—

Ardei pentru umplut

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se spala bine ardeii, se curata de cotoare si lamelele albe, se oparesc 2 minute in apa clocotita si putin sarata,

detalii rețetă—

Aperitiv de vinete si gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se curata vinetele, se spala si se taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi mici. Se prajesc pe

detalii rețetă—

Delicatese de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:40m 

Se spala separat legumele, se lasa sa se zvinta, apoi se taie in felii potrivit de subtiri. Se pregatesc sticle de

detalii rețetă—

Ghiveci de morcovi, vinete, dovlecei, ardei gras si fasole verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:10m 

Se spala fiecare leguma separat si se curata. Morcovii, vinetele si dovleceii se taie in rondele, ardeiul gras in

detalii rețetă—

Rosii conservate intregi (in apa)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru ca rosiile sa se pastreze intregi, se aleg bucati rotunde nelovite, carnoase, nu prea mari, coapte, dar inca

detalii rețetă—

Dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se aleg dovlecei foarte mici, daca se conserva intregi (aceeasi reteta este valabila si pentru dovlecei mari).

detalii rețetă—