Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Zarzavat pentru iarna fara conservant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Zarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice

detalii rețetă—

Ardei iuti la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Ardeii iuti la borcan sunt ideali pentru a fi pastrati si conservati pentru iarna. Sunt deliciosi, pot fi folositi

detalii rețetă—

Peste marinat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Am pus toate ingredientele in doua borcane, am pus apa, le-am infiletat. Le-am pus intr-o oala cu apa, se

detalii rețetă—

Tocana de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru tocana de legume aveti nevoie de 1 kg de ceapa, care se taie pestisori si se caleste intr-un litru de ulei.

detalii rețetă—

Garnitura delicioasa pentru fripturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Garnitura delicioasa pentru fripturi se face din 1 kg morcovi, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 kg ardei kapia.

detalii rețetă—

Zarzavat din pastai pentru ciorba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Zarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.

detalii rețetă—

Ardei pentru umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ardeii pentru umplut sunt foarte gustosi pentru iarna. Se pregatesc foarte usor si rapid.

detalii rețetă—

Zarzavat cu pastai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru zarzavatul cu pastai aveti nevoie de 2 kg pastai, 2 kg conopida, 2 kg dovlecei.

detalii rețetă—

Pasta picanta Cristina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru pasta picanta Cristina, rosiile se fac bulion, gogosarii se coc si se dau prin masina, ceapa se caleste

detalii rețetă—

Aperitiv de vinete si gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se curata vinetele, se spala si se taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi mici. Se prajesc pe

detalii rețetă—