Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Vegeta de casa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Vegeta de casa este o conserva de legume foarte aromata, potrivita de pus pentru iarna ca sa ne bucuram de gustul

detalii rețetă—

Zarzavat pentru ciorbe si alte mancaruri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Zarzavatul pentru ciorbe si alte mancaruri este delicios. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 3 kg

detalii rețetă—

Zarzavat pentru supe de post

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru a prepara zarzavatul pentru supe de post aveti nevoie de 3 kg morcovi, 2 teline, 2 pastarnac, 500 ml ulei,

detalii rețetă—

Zarzavat de gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Aceatsa este o conserva delicioasa pentru iarna. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de gogosari

detalii rețetă—

Zarzavat pentru iarna fara conservant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Zarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice

detalii rețetă—

Zarzavat deshidratat pentru iarna

complexitate reteta Redusa 

Zarzavatul pentru iarna este intotdeauna binevenit in gospodarie, iar cel deshidratat se poate pastra si folosi

detalii rețetă—

Zarzavat din pastai pentru ciorba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Zarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.

detalii rețetă—

Zarzavat cu pastai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru zarzavatul cu pastai aveti nevoie de 2 kg pastai, 2 kg conopida, 2 kg dovlecei.

detalii rețetă—

Esenta de zarzavat pentru borsuri

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata zarzavatul, se taie fideluta si se pune intr-un vas mare. Se curata rosiile de coaja, se taie felii

detalii rețetă—

Esenta de zarzavat cu verdeata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala si se curata zarzavatul de coaja tare de deasupra, apoi se taie fideluta si se amesteca cu sare. Se pune

detalii rețetă—

Zarzavat pentru ciorbe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se dau toate ingredientele prin masina, se amesteca cu 1/2 kg sare. Se indeasa bine in borcane. Se pune deasupra

detalii rețetă—

Zarzavat de ciorba pentru iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe.

detalii rețetă—

Ghiveci de gogosari, ceapa, fasole verde

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 7h:40m 

Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa

detalii rețetă—

Conserva de zarzavat pentru ciorbe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h:15m 

Conserva de zarzavat pentru ciorbe este ideala la orice fel de mancare, nu doar la ciorbe. Pentru aceasta reteta de

detalii rețetă—