Ardeii iuti cu boabe de mustar in otet sunt o garnitura excelenta iarna pentru ciorbele acrite cu bors si nu numai.
Spalam ardeiul iute sub jet de apa rece. Intre timp pregatim borcanele, de preferat de 400 de gr.
Asezam ardeii in borcanele cu grija sa nu-i rupem,lasand putin spatiu intre ei. In fiecare borcanel punem o lingurita de zahar si una rasa de sare. Adaugam cateva boabe de mustar si turnam otet rece pana la gura borcanului ca sa acoperim bine ardeii. Borcanele se inghid ermetic si le rasturnam de cateva ori ca sa se topeasca zaharul si sarea. Depozitam apoi ardeii in camara,beci,etc.
Ardeii iuti in otet se folosesc la diverse preparate.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii