Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Spalam bine ardeii, ii asezam in borcane curate si presaram sarea peste acestia (o lingura de sare pentru fiecare borcan sau dupa gust; m-am oprit la una jumate). Adaugam apoi otetul, cam un sfert de borcan si completam cu apa. Strangem bine capacele borcanelor, le asezam intr-o cratita cu apa rece si le fierbem 20-30 de minute, la foc mic. Se racesc treptat si apoi se depoziteaza intr-un loc racoros.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii