Tocam ardeii.
Urmeaza ceapa, care se taie solzisori, cat mai fini.
Leusteanul se toaca si el marunt.
Se pun toate intr-un castron.
Se adauga sarea si zaharul si se amesteca bine.
Amestecul se pune in borcane, se preseaza bine, dupa care se toarna otet pana la buza borcanului.
Se sigileaza si se pun la pastrare pentru iarna. Borcanul se poate deschide dupa cca 2 saptamani.
Ardeii iuti oltenesti se servesc la ciorbele acrite cu bors sau zeama de varza.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe