Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Prune marinate cu usturoi

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

O delicioasa garnitura din fructele toamnei, preparata pentru fripturi delicioase!

detalii rețetă—

Ciuperci marinate

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 45m 

O reteta care merita incercata! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele

detalii rețetă—

Obletel marinat

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 12h 

O reteta de toamna preparata de batranii lipoveni din zona Dobrogei! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele

detalii rețetă—

Ardei bulgaresti cu telina in otet

complexitate reteta Redusa 

Spalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt, tijele taiate rondele mai lungi si

detalii rețetă—

Marinata de heringi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-un vas de pamant se pun fileuri de heringi, iar peste fileuri se presara morcovii rasi pe razatoare, boabe de

detalii rețetă—

Masline marinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se cresteaza maslinele in lung, se pun in apa si se lasa jumatate de ora. Separat se fierbe apa cu otetul, foaia de

detalii rețetă—

Ciuperci marinate cu ardei gras

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de

detalii rețetă—

Varza rosie tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se fierbe apa care s-a amestecat cu otetul, se trage vasul de pe foc si se toarna lichidul, dupa ce s-a racorit

detalii rețetă—

Peste marinat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se curata pestele de solzi si se portioneaza in bucati potrivite, cat doua laturi de deget si se sareaza dupa gust.

detalii rețetă—

Ardei iuti copti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu mare grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa.

detalii rețetă—

Usturoi conservat cu ulei de masline aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata cateii de usturoi , intr-o cratita cu fundul gros . Se adauga dafinul, rozmarinul, ardeii iuti si

detalii rețetă—

Gogosari feliati in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se spala si se feliaza gogosarii. Se pune toata cantitatea de gogosari intr-un vas mai mare. Se adauga

detalii rețetă—

Hrean in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Hreanul se da pe razatoarea mare, se pune in borcan, se preseaza si se adauga peste el otet, in care s-a pus un

detalii rețetă—

Ciuperci marinate

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se aleg ciuperci albe, de cultura, de preferat mici. Se curata si se spala bine in mai multe ape. Se pun

detalii rețetă—