Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Ardei iuti in otet

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 10m 

Ardei iuti in otet cu mirodenii

detalii rețetă—

Ardei iuti ciresica in otet

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 15m 

Pentru cei carora le place iute.

detalii rețetă—

Ardei iuti la otet

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 1h 

Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!

detalii rețetă—

Ardei iuti cu boabe de mustar in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Ardeii iuti cu boabe de mustar in otet sunt o garnitura excelenta iarna pentru ciorbele acrite cu bors si nu numai.

detalii rețetă—

Ardei bulgaresti conserva

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Ardeii bulgaresti la conserva sunt excelenti alaturi de o ciorba de burta sau de potroace, mai ales in sezonul

detalii rețetă—

Ardei iuti, murati si copti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Ardeii iuti, murati si copti sunt conserve delicioase si foarte utile in timpul iernii. Se coc ardeii iuti. Coaja

detalii rețetă—

Ardei iuti oltenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Ardeii iuti oltenesti in otet sunt perfecti pentru iarna. Merg de minune langa ciorbe si ne incalzesc sufletul :).

detalii rețetă—

Ardei bulgaresti cu telina in otet

complexitate reteta Redusa 

Spalam ardeii si ii taiem rondele. De la telina folosim frunzele, tocate marunt, tijele taiate rondele mai lungi si

detalii rețetă—

Garnitura din zarzavat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Garnitura din zarzavat se poate pregati pentru fripturi si tocane. Ingredientele necesare sunt: otet, zahar, miere,

detalii rețetă—

Ciuperci marinate cu ardei gras

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Curatati ciupercile, spalati-le si puneti-le la fiert pentru 20 de minute in apa cu ceva sare, apoi scurgeti-le de

detalii rețetă—

Ardei capia in otet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala ardeii, se pun sa fiarba pe rand cate cinci minute in lichidul clocotit. Apa se amesteca cu otetul si cu

detalii rețetă—

Gogosari in otet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala ardeii, se aseaza in straturi cat mai stranse intr-un borcan de sticla, alternandu-i cu buchete de

detalii rețetă—

Ardei iuti copti murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Ardeii iuti se coc precum ardeii grasi sau kapia, pe tabla, cu mare grija sa nu se arda. Se curata de coaja arsa.

detalii rețetă—

Usturoi conservat cu ulei de masline aromat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se curata cateii de usturoi , intr-o cratita cu fundul gros . Se adauga dafinul, rozmarinul, ardeii iuti si

detalii rețetă—