Gogosarii cu conopida in otet sunt foarte buni la o mancare cu carne. Pentru a face acest sortiment de muraturi trebuie sa aveti 3 kg gogosari si 1 conopida.
Se spala gogosarii, se taie jumatati si se curata. Se desface conopida si se curata hreanul. Intr-o oala se pune la fiert apa cu otetul si sarea, se adauga boabele de piper si foile de dafin. Cand incepe a fiarba, se oparesc gogosarii cateva minute pana isi schimba culoarea. Se scot cu o paleta si se introduc in borcane impreuna cu bucati de conopida. Deasupra se pun in crucis 2 bucati de hrean.Se adauga cateva boabe de mustar, apoi se pune lichidul din oala. Se capseaza borcanele si se lasa in bucatarie pana a doua zi, apoi se pun in camara.
Gogosarii cu conopida in otet sunt foarte buni la o mancare cu carne.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarMâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Tapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapioca
Comentarii