Gogosarii murati in otet sunt deliciosi. Aceasta reteta de muraturi este simpla de realizat si dureaza doar o jumatatea de ora.
Gogosarii murati in otet sunt deliciosi.
Se taie jumatati daca sunt mai mici sau sferturi daca sunt mai mari.
Intr-un vas mare punem gogosarii, adaugam peste ei zaharul, sarea, otetul, foile de dafin, piperul boabe si mustarul boabe. Se lasa 24 de ore la macerat sa-si lase zeama. Din cand in cand mestecam in ei sa se topeasca zaharul.
A doua zi se pun in borcane, se adauga peste ei zeama lasata, cu tot cu boabele de mustar si piper. Se pun deasupra ramurele de visin, curatate, apoi capacele si se depoziteaza in camara.
Sunt deliciosi si crocanti, nu se inmoaie.
Gogosarii murati in otet sunt ideali la diferite mancaruri.
Ideal pentru servirea acestor gogosari ar fi ideal:Platou servire marca Nuova R2S, 40cm diametru, din portelan prevazut cu manere de la Kitchen Shop.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii