Muraturi simple

Reteta Gogosari murati in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Laly postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Gogosari in otet (reteta video)"
 
Gogosarii murati in otet sunt deliciosi. Aceasta reteta de muraturi este simpla de realizat si dureaza doar o jumatatea de ora.

ingrediente

   5 kg gogosari taiati in sferturi sau jumatati
   1 kg zahar
   100 gr sare
   1 kg otet
   foi de dafin
   boabe de mustar
   boabe de piper
   crengute de visin

mod de preparare

Gogosarii murati in otet sunt deliciosi.




Se taie jumatati daca sunt mai mici sau sferturi daca sunt mai mari.
Intr-un vas mare punem gogosarii, adaugam peste ei zaharul, sarea, otetul, foile de dafin, piperul boabe si mustarul boabe. Se lasa 24 de ore la macerat sa-si lase zeama. Din cand in cand mestecam in ei sa se topeasca zaharul.





A doua zi se pun in borcane, se adauga peste ei zeama lasata, cu tot cu boabele de mustar si piper. Se pun deasupra ramurele de visin, curatate, apoi capacele si se depoziteaza in camara.
Sunt deliciosi si crocanti, nu se inmoaie.


Gogosarii murati in otet sunt ideali la diferite mancaruri.
Ideal pentru servirea acestor gogosari ar fi ideal:Platou servire marca Nuova R2S, 40cm diametru, din portelan prevazut cu manere de la Kitchen Shop.

Incearca si Pasta de corcoduse pentru iarna
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari murati in otet" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Muraturi simple

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.