Muraturi simple

Reteta Gogosari umpluti cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci, ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi le amestecam cu telina.

ingrediente

   5 kg gogosari
   3 kg ciuperci
   2 kg ceapa
   100 g hrean
   100 g morcov
   300 g frunze de telina
   1 l otet (9 grade)
   3 l apa
   200 ml ulei
   200 g sare
   o capatana de usturoi
   zahar
   piper
   foi de dafin

mod de preparare

Pentru gogosarii umpluti cu ciuperci ,ciupercile, fierte cu apa, sare si zeama de la o lamaie, le scurgem si le tocam, apoi le amestecam cu telina, ceapa tocate fin, morcovul si hreanul ras. Punem putin bait si umplem gogosarii, apoi adaugam usturoiul pisat si baitul. Legam borcanele si le fierbem la Bain-Marie timp de 30 de minute.


Incearca si Gogosari murati felii
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari umpluti cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Muraturi simple

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.