Pentru patlagelele verzi in saramura va trebuie marar uscat, 2-3 frunze de telina, 2-3 crengute de visin.
Pentru patlagelele verzi in saramura, pe fundul unui borcan de 5 l, se aseaza o tulpina de marar uscat, 2-3 frunze de telina, 2-3 crengute de visin, iar deasupra se aseaza patlagele sterse bine; printre ele se aseaza hrean, catei de usturoi si frunze de telina. Deasupra se pun usturoi, hrean, marar si cimbru. Peste ele se pune un lichid facut din 5 l de apa, 5 linguri de sare, o lingura de piper, o lingura de boabe de mustar, 5 linguri de zahar si 2 foi de dafin. Se fierbe timp de douazeci de minute, apoi se lasa la racit, se toarna peste patlagele si se leaga cu celofan.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataInitial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose,...
Cosulete din foietaj, cu de toateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii