Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Gogosarii se curata de seminte si cotoare si se taie felii. Se aseaza intr-un vas, iar peste ei se pune otetul,
detalii rețetă—Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului. Se
detalii rețetă—Pentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea
detalii rețetă—Castraveţi bulgăreşti reţetă Pentru castravetii in otet, spalam castraveti sanatosi, apoi se pun intr-o
detalii rețetă—Varza se curata de frunzele vestejite si se taie apoi in sferturi. Se pun bucatile intr-un borcan mare si se adauga
detalii rețetă—Gogosarii se taie in jumatati si se pun in borcane. Peste ei se toarna otetul fiert cu zahar (1 l otet la 5-6
detalii rețetă—Se fierbe apa cu sare si se arunca peste ardei. Se lasa sa se raceasca apa (se lasa de pe o zi pe alta). A
detalii rețetă—Se fierbe apa cu sare si se arunca peste piscatori. Se lasa sa se raceasca apa ( se lasa de pe o zi pe alta ). A
detalii rețetă—Se spala sfecla si se fierbe. Separat, se fierbe apa cu otetul si putina sare. Se curata sfecla, se taie rondele,
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe