Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gogosari in otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Gogosarii se curata de seminte si cotoare si se taie felii. Se aseaza intr-un vas, iar peste ei se pune otetul,

detalii rețetă—

Gogonele in saramura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Intr-un borcan de 5 l se aseaza gogonelele si se pune apa peste ele cat sa ajunga la buza borcanului. Se

detalii rețetă—

Varza rosie cu bait de otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea

detalii rețetă—

Castraveţi bulgăreşti reţetă

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Castraveţi bulgăreşti reţetă Pentru castravetii in otet, spalam castraveti sanatosi, apoi se pun intr-o

detalii rețetă—

Varza murata la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Varza se curata de frunzele vestejite si se taie apoi in sferturi. Se pun bucatile intr-un borcan mare si se adauga

detalii rețetă—

Gogosari murati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Gogosarii se taie in jumatati si se pun in borcane. Peste ei se toarna otetul fiert cu zahar (1 l otet la 5-6

detalii rețetă—

Ardei bulgaresti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se fierbe apa cu sare si se arunca peste ardei. Se lasa sa se raceasca apa (se lasa de pe o zi pe alta). A

detalii rețetă—

Ardei piscatori bulgaresti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Se fierbe apa cu sare si se arunca peste piscatori. Se lasa sa se raceasca apa ( se lasa de pe o zi pe alta ). A

detalii rețetă—

Sfecla rosie la otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se spala sfecla si se fierbe. Separat, se fierbe apa cu otetul si putina sare. Se curata sfecla, se taie rondele,

detalii rețetă—