Zacusca

Reteta Zacusca de ardei capia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se coc ardeii, se curata, dupa care se rup in bucati si se pun pe

ingrediente

   5 kg ardei capia rosii
   2 kg ceapa
   250 mI ulei
   750 mI suc de rosii
   6-7 catei de usturoi
   sare dupa gust

mod de preparare




Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se coc ardeii, se curata, dupa care se rup in bucati si se pun peste ceapa si usturoi. Se lasa la fiert pe foc mic, impreuna cu bulionul de rosii, pana cand scade zeama. Zacusca formata se toarna fierbinte in borcane si se toarna cate putin ulei incins. Se sigileaza borcanele si se pun apoi in cuptorul foarte fierbinte, fara foc, unde se lasa la racit.
Zacusca se serveste ca aperitiv.


Alte retete culinare:





Rulada de porc Saratele Chiftele
Incearca si Zacusca de vinete cu ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ardei capia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Zacusca

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.