Pentru zacusca de fasole cu morcovi, 1 kg fasole boabe mari se fierb si se dau prin masina. 6 kg ardei kapia se coc si se toaca marunt, apoi se calesc 2,5 kg ceapa in 250 ml ulei, se adauga zahar si morcovi si se dau prin masina. Se pun toate impreuna cu 1 l de ulei, 2 borcane mici de bulion, sare, piper si foi de dafin, dupa care se fierb timp de o ora, mestecand mereu. La sfarsit, se sterilizeaza.
Zacusca de fasole cu morcovi se serveste pe paine.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe