Zacusca cu fasole este mult mai hranitoare dect cea cu vinete, si mai usor de facut fiindca nu trebuie sa coaceti vinetele, fasolea trebuie doar fiarta. Aceasta reteta de zacusca este delicioasa
Zacusca cu fasole este mult mai hranitoare dect cea cu vinete, si mai usor de facut fiindca nu trebuie sa coaceti vinetele, fasolea trebuie doar fiarta. Ardeii capia se coc si se curata. Fasolea se fierbe pana devine moale. Ceapa tocata impreuna cu morcovii se pun intr-o cratita cu ulei. Sare se
adauga dupa gust. Ardeii capia se toaca prin masina de tocat si se adauga in cratita. Se pun condimentele. Tocam si fasolea la masina de tocat apoi o adaugam in cratita. Spre final se adauga rosiile pasate.
Se lasa pe foc pana scade uleiul
Zacusca de fasole se serveste cu paine proaspata de casa.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macALUAT: 1. Se amesteca 1 cana unt, 6 linguri cacao, 1 cana zahar, 1 ou. Adaugam apoi esenta vanilie, 1 lingura lapte plus 1...
Napolitane cu cacoa si menta
Comentarii