Zacusca

Reteta Zacusca de patlagele verzi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru zacusca de patlagele verzi va trebuie 1 kg ceapa, 3 kg patlagele, 1,5 kg gogosari.

ingrediente

   1 kg ceapa
   3 kg patlagele
   1
   5 kg gogosari
   500 ml ulei
   sare
   piper
   si putin zahar.

mod de preparare

Pentru zacusca de patlagele verzi, se taie ceapa marunt si se fierbe intr-un amestec facut din 250 ml de ulei si 250 ml de apa. Dupa ce s-a inmuiat bine, se adauga patlagelele taiate in rondele groase si gogosarii taiati in felii mari, apoi se adauga restul de ulei, se sareaza, se pipereaza dupa gust si se presara putin zahar. Dupa ce se fierbe timp de treizeci de minute, se adauga sucul de rosii fiert si strecurat, apoi se fierbe pana ce este suficient de consistent – nu se invarte cu lingura, ci se scutura cratita ca sa nu se sfarame gogonelele si gogosarii. Se pune in borcane mici, se leaga cu doua randuri de celofan si se sterilizeaza timp de douazeci de minute.


Zacusca de patlagele verzi se serveste pe paine.

Incearca si Zacusca de peste (Crap)
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de patlagele verzi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Zacusca

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.