Zacusca

Reteta Zacusca de vinete si gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna.
Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosa

ingrediente

   500 g rosii
   2 vinete mijlocii
   4 gogosari
   1 ceapa (dupa gust)
   50 g ulei
   1 lingura de zahar
   sare

mod de preparare

Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna.


Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul, in care s-a rumenit ceapa (dupa gust).


Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pana mai scade zeama, observand sa nu se prinda de fund.


Se poate pastra pe iarna ca si zacusca de ardei.
Pofta buna!





Va recomandam si alte retete:


Zacusca cu ciuperci


Muschi de vita cu ciuperci


Salata de vinete cu maioneza
Incearca si Zacusca de vinete
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de vinete si gogosari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Zacusca

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.