Zacusca delicioasa de vinete cu ardei si rosii este o reteta de zacusca pe care oricine o poate prepara. Delicioasa zacusca de vinete va fi perfecta in zilele reci.
Am copt vinetele si ardeii in cuptor in tava, le-am curatat, le-am lasat sa se scurga apoi le-am tocat marunt. Rosiile batut cu blenderul. Am fiert morcovii, apoi i-am tocat marunt. Ceapa am tocat-o marut si am calit-o in ulei. Dupa ce am calit ceapa, am pus rosiile, am lasat putin sa fiarba apoi am adaugat morcovii, ardeii si vinetele tocate. Am condimentat cu sare dupa gust si am adaugat cateva boabe de piper. Eu am lasat-o sa se fiarba pana a scazut destul de mult, mai mult de un sfert si s-a ridicat uleiul deasupra.
Dupa ce am oprit focul am pus zacusca in borcane si le-am bagat la foc mic la cuptor pentru 30 minute. Am stins focul si le-am lasat in cuptor sa se raceasca pana a doua zi.
Pastrati zacusca delicioasa de vinete cu ardei si rosii la loc racoros.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineReteta aceasta ma bantuie de ceva vreme, rulada cu capsuni am mai facut, dar Swiss Roll este pur si simplu cea mai buna. O...
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii