Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Zacusca de peste

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h:45m 

Sunt nascuta si crescuta intr-o comunitate de pescari de la Dunare si este imposibil ca sa-mi lipseasca asemenea

detalii rețetă—

zacusca de ciuperci, varianta hibernala

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Cu mixerul am tocat mai intai morcovul si apoi am pus si ceapa peste. Legumele trebuie maruntite mai bine decat

detalii rețetă—

Zacusca de vinete

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h 

Zacusca de vinete este foarte gustoasa. Vinetele, ardeiul galben si gogosarii se coc si se curata de coaja. Se lasa

detalii rețetă—

Zacusca de vinete cu gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Pentru aceasta zacusca, gogosarii si vinetele se coc si se toaca marunt. Este foarte gustoasa.

detalii rețetă—

Zacusca moldoveneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Vinetele si gogosarii se curata si se toaca marunt. Se curata rosiile de coaja si se taie cubulete, iar ghebele se

detalii rețetă—

Zacusca de ardei capia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se coc ardeii, se curata, dupa

detalii rețetă—

Zacusca de ardei copti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ceapa taiata marunt se rumeneste in ulei. Se coc intre timp ardeii, se curata, se taie in bucati si se pun peste

detalii rețetă—

Zacusca de ghebe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata ceapa, se taie in doua si se lasa o ora in apa rece, ca sa-si piarda toxinele. Se toaca marunt si se pune

detalii rețetă—