Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Racituri de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 23m 

Raciturile de pasare reprezinta un aperitiv delicious, hranitor, o reteta simpla care va constitui deliciul

detalii rețetă—

Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Taiati cate un capacel chiflelor, in partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi

detalii rețetă—

Pate din carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru pateul din carne de pasare se serveste ca si aperitv si pentru acesta veti avea nevoie de carne si maruntaie

detalii rețetă—

Rulouri cu pui si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea de pasare se pune intr-un vas, pe foc, cu vin rosu amestecat cu 50 ml coniac. Se lasa sa fiarba pana carnea

detalii rețetă—

Crochete din carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si

detalii rețetă—

Cornuri umplute cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se taie cornurile in doua, in latime, se scobesc de o parte din miez, apoi se umplu cu carnea de pasare fiarta si

detalii rețetă—