Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tarta cu costita si spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Tarta cu costita si spanac este o mancare consistenta si delicioasa. Am făcut aluatul de tartă amestecând făina

detalii rețetă—

Snitel vienez

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile

detalii rețetă—

Suberek

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Intr-un castron se pune faina, sarea si uleiul. Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana obtinem un

detalii rețetă—

Chiftelute din carne de porc cu susan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Taiem marunt ceapa, o amestecam cu ouale, carnea si sarea. Facem bilute si le dam prin susan. Se prajesc in mult

detalii rețetă—

Tarta impletita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se topeste untul pe bain-marie si se amesteca cu sarea si zaharul. Se incorporeaza treptat faina cernuta,

detalii rețetă—

Snitel umplut (reteta sarbeasca)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru inceput, ardeii copti se curata de pielita si de casuta semintelor. Se prepara vinegreta din usturoiul

detalii rețetă—

Muschiulet cu fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Cu cateva ore inainte de preparare, se unge muschiuletul cu putin ulei de masline, se sareaza si condimenteaza si

detalii rețetă—

Coronita festiva

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se cerne faina intr-un bol, se face o adancitura in faina unde punem untul la temperatura camerei, ouale, sarea si

detalii rețetă—

Pasteta cu ficat si carne de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

ALUATUL Se cerne faina cu sarea, se freaca impreuna cu bucatelele de unt rece si apoi se incorporeaza si

detalii rețetă—

Piept de pui umplut a la Droopina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa

detalii rețetă—

Crenvusti in aluat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intr-un castron se pun branza, ouale, laptele, uleiul si sarea si se amesteca cu o lingura. Cantitatea de faina se

detalii rețetă—

Rulada cu jambon sau sunca

complexitate reteta Redusa 

Pentru rulada cu jambon sau sunca se freaca untul cu sarea si piperul si se amesteca cu verdeata. Cu acest amestec

detalii rețetă—

Cornulete aperitive cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cornuletele cu carne sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Faina se amesteca cu drojdia uscata. Se

detalii rețetă—

Chifetele moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se toaca carnea prin masina de tocat, apoi se adauga ceapa, painea inmuiata in lapte si faramitata, 3 linguri ulei,

detalii rețetă—