Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Clatite gratinate, cu carne tocata

portii reteta 9 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gatire reteta 15m 

Ideala pentru aperitive si nu numai!

detalii rețetă—

Clatite umplute si prajite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:10m 

Clatitele umplute si prajite sunt aperitive delicioase cu pateu si marar. Pentru inceput am facut clatitele dupa

detalii rețetă—

Clatite cu carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Ne apucam de clatite si in paralel macinam carnea si ceapa cat de marunt putem dupa care le punem impreuna (nu

detalii rețetă—

Budinca de clatite cu carne, branza si cascaval

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Pornim cu prepararea aluatului pentru clatite. Se bat ouale cu sare si ulei, se pune faina, se omogenizeaza, se

detalii rețetă—

Clatite umplute cu carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se caleste ceapa tocata, se adauga ciupercile si carnea si se lasa totul la foc pana scade zeama. Se adauga pasta

detalii rețetă—

Clatite cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Clatitele se umplu cu carnea tocata. Marginile se indoaie, facand niste pernite. Le pregatim ca pentru pane, prin

detalii rețetă—

Clatitele cu carne ca in Hortobagyi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea de pui din tocanita se taie foarte marunt. Amestecam cu doua linguri de smanatana si adaugam putin sos din

detalii rețetă—

Clatite umplute cu legume si carne de curcan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

1 Ouale, faina apa minerala si 2 linguri de ulei se amesteca intr-un aluat glat. Se adauga sarea si muscatul. Se

detalii rețetă—