Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Urzici cu maioneza si hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se aleg urzicile frunza cu frunza. Se spala in 4-5 ape, apoi se scurg si se scufunda in apa gata clocotita. Se lasa

detalii rețetă—

Conopida cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se curata conopida in bucatele, apoi se spala si se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-a fiert, se

detalii rețetă—

Egrete din cartofi cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la fiert in apa clocotita pentru cateva minute. Dupa ce s-au

detalii rețetă—

Rosti din pastarnac si morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Cartofii se curata si se taie in jumatat. Se pun apoi la fiert cateva minute, in apa clocotita cu sare, dupa care

detalii rețetă—

Drob de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se lasa graul la inmuiat 30 de minute in apa clocotita si se amesteca din cand in cand. Separat se caleste

detalii rețetă—

Chiftele din cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Cartofii si napii curatati si taiati cubulete se pun in apa clocotita cu sare. Se lasa sa fiarba cateva minute,

detalii rețetă—

Farfale de pastarnac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pastarnacul se fierbe in putina apa clocotita cu sare, timp de 15 minute. Dupa ce a fiert, se surge de apa si se

detalii rețetă—

Sparanghel cu sos de smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Sparanghelul se fierbe in apa clocotita, cu putina sare, timp de un sfert de ora. Se face un sos alb

detalii rețetă—

Apertiv cu conopida

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb ouale tari. Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a

detalii rețetă—

Gustare de dovlecei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata dovleceii de coaja, dupa care se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se strecoara si se taie

detalii rețetă—

Aperitiv cu mazare si humus

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se rastoarna mazarea si boabele de fasole intr-o oala mare cu apa clocotita sarata si se fierb 3 minute. Se scurg,

detalii rețetă—

Spanac englezesc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se alege spanacul si se spala in mai multe ape, ca si urzicile. Se arunca in apa clocotita cu sare si se lasa sa

detalii rețetă—